От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Languages

Добре дошли

на интернет страницата на "Асарел-Медет" АД - град Панагюрище

Тук ще откриете информация за историята, настоящето и бъдещите амбиции на първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
Ще научите повече и за нас - екипът от професионалисти-съмишленици на “Асарел-Медет”АД, който отстоява фирменото мото “Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме” и девиза „От природата - за хората, от хората - за природата!”
Най-сърдечно благодарим на всички партньори, клиенти и приятели за доверието и честта да работим заедно. Уверени сме, че все така успешно ще преодоляваме предизвикателствата и ще споделяме ценностите на социално-отговорния бизнес!

 

Предстоящо

Новини

Отличия

 • Асарел Медет АД получи четири браншови награди

  Четири награди получи „Асарел-Медет“ АД от Българска минно-геоложка камара по време на националното честване на Деня на миньора и 25-годишнината на браншовата организация на 18 август т.г. в София.

  19 Август 2016

 • „Асарел-Медет”АД получи четири национални награди

  Четири национални награди в категория „Големи предприятия” присъди Българската минно-геоложка камара /БМГК/ на „Асарел-Медет” АД за постигнатите резултати през 2013 г. Отличията бяха връчени по време на тържествената церемония по повод Националното честване на Деня на миньора в София. Празникът по традиция се провежда на 18 август, Деня на Успението на Св. Иван Рилски – покровител на миньорите и всички българи.

  18 Август 2014

 • „Асарел-Медет“АД за трети път получи браншовата награда за социална отговорност

  За втора поредна година и за трети път досега компанията е удостоена с браншовата награда за социална отговорност от Българска минно-геоложка камара.

  18 Август 2013

 • Отличия по случай 20-годишния юбилей на Българска минно-геоложка камара

  Националното честване на Деня на миньора и 20-годишният юбилей на Българска минно-геоложка камара бяха тържествено отбелязани на 18 август в София. По традиция професионалният празник бе организиран от Българска минно-геоложка камара, Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия, ФНСМ-КНСБ и СМФ „Подкрепа”. В чест на 20-годишния юбилей на браншовата организация, отличия бяха присъдени на „Асарел-Медет”АД и на изпълнителния директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков, който е един от инициаторите, учредителите и председател на БМГК през изминалите две десетилетия.

  18 Август 2011

 • Д-р инж. Лъчезар Цоцорков е носител на наградата „Оборище"

  Изпълнителният директор на „Асарел- Медет” АД д-р инж. Лъчезар Цоцорков бе удостоен с наградата „Оборище”. Отличието бе връчено по време на традиционния събор-поклонение на 2 май пред паметника в историческата местност Оборище. Наградата обяви председателят на Сдружението на възрожденските градове в България инж. Марко Мечев.

  02 Май 2011

Всички Отличия

Сертификати

През 2003 г. "Асарел-Медет"  внедри първата в българската тежка индустрия Интегрирана система за управление по международните стандарти за качество, опазване на околната среда и безопасност на труда ISO 9001:2008,  ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

През 2005 г. стана първата българска кoмпания, която получи сертификат за Инвеститор Първи клас заради мащабния проект за модернизация на производството. 

Всички Сертификати

Членства

 • Българска стопанска камара
 • Конфедерация на работодателите и индустриалците в България
 • Българска минно геоложка камара
 • Българска търговско-промишлена палата
 • Европейски делови конгрес ЕДК
 • BBLF - Bulgarian Business Leaders Forum
 • Глобалния договор на ООН
 • Сдружение на предприемачите

Търсене

Предлагане

Проекти

Съобщения