От природата за хората, от хората за природата!

Да тръгнем първи, означава да тръгнем навреме.

Новини

Хиляди пяха с „Фондацията“, Миро и Йорданка Христова на пл. „20 април“ в Панагюрище

Хиляди почитатели на хубавата музика пяха и танцуваха с любимите песни на поколения българи, в изпълнение на местни таланти, Йорданка Христова, Миро и супергрупата на България – „Фондацията“. Концертът на площад „20 април“ в Панагюрище на 25 август бе подарък от „Асарел-Медет“АД за всички жители и гости на града и е част от празничната програма за професионалния и фирмен празник на компанията – Деня на миньора. Събитието беше открито от малките панагюрски съкровища - Християн Балев, Кристина Гочева, Надежда Ковачева и Виктория Манева, които изпълниха незабравими класики на Васил Найденов, Маргарита Хранова и Емил Димитров. Празникът показа и един уникален дует – между Виктория Манева и Йорданка Христова, които изпълниха „Песен моя, обич моя“.

„Вечната“ Йорданка Христова развълнува почитателите на родната естрада с най-популярните си песни, а Миро спечели сърцата на феновете с хитовете „Рискувам да те имам“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“ и др. А целият площад изпя заедно с него песента за Райна Княгиня.

В кулминация на първата вечер от Дни на миньора 2023 се превърна атрактивното 3D мапинг шоу върху сградата на читалище „Виделина-1865“. Фасадата на духовното средище оживя със сцени от историята на Панагюрище. 3D шоуто беше специално създадено за Панагюрище от дигиталните магьосници от MP Studio, които имат над 500 прожекции в 27 страни, но за първи път идват на панагюрска земя.

Черешката на тортата очаквано беше концертът на супергрупата „Фондацията“, заедно с трима от емблематичните рок гласове на България – Звезди от „Ахат“, Наско от Б.Т.Р. и Славин Славчев. Те изпълниха едни от най-обичаните песни като „Футуролог“, „Вдигни очи“, „Черната овца“, „Няма връщане назад“, „Уморени крила“ и др.

Абонамент